DNollK i deras bästa år

DNollK-2017

Mottagningens hjältar, räddaren av nollan, förstörarna av tråkighet!
Ja, det är mycket saker vi hade velat att folk kallade oss, men istället blev det DNollK.
Vi är här för att styra upp en mottagning som ska se till att Nollan (de nyantagna) får så roligt och lärorik start på skolan som möjligt!
YONO, You Only Nollan Once, så missa inte mottagningen, för det lovar vi kommer bli riktigt roligt! 

DabNollK 2017

Lucas "Elin K" Flink
Ordförande

Elin K är DNollK:s ordförande och frontman. Han är den personen som håller koll på det mesta och går på en massa möten med andra kommittéer på Chalmers så att mottagningen ska bli så bra som möjligt!

Åke "K" Axeland
Kassör

Från de mörka hålorna i Jönköping härstammar DNollKs kassör: K. Men låt inte hans flum- miga dialekt lura dig, det gömmer sig däri ett luftgitarrsspelande optimistknippe som aldrig ses med en sur min.

Martin "Nugget" Hagmar
Phadderchef

Efter sitt stenhårda arbete innan mottagningen med att samordna allt vad phaddrar heter, är han nu redo att gå all in á la mottagning. Denna solstråle kommer skina upp allas dag med sin närvaro, då han konstant har ett leende på läpparna.

Lina "Laggan" Lagerquist
Modulchef

Som Modulchef ser Laggan till att modulen har skrivits och dess- utom gjort den så snygg och läsbar som möjligt. Laggan skrattar alltid mest åt alla skämt både innan och efter hon förstår dem, speciellt dåliga ordvitsar.

Henrik "Paprica" Hagfeldt
PR-chef

Paprica aka mememastern från norra Sverige kan skapa en guld- meme av vad som helst. Som PR- chef ska Paprica ta hand om alla DNollK:s sociala medier, sprida information samt göra posters som lockar människor till DNollK:s arr.

Magnus "Mange" Carlsson
Matchef

När det kommer till god mat som ska serveras så är det Manges smaklökar vi förlitar oss på och de har än så länge inte svikit oss! Mange är en go och glá, men framförallt en riktigt busig kille från en håla någonstans ute i Sveriges skogar.

Simon "Douche" Duchén
Pandachef

Långt in i den djupa Bolivianska djungeln hittade vi Douche, vår Panda-Chef. Douche är killen som kommer se till så ni får roliga uppdrag under mottagningen. Han är en man med många hobbies t.ex. musik, prokrastinering, golv och pandor.